Friday, January 1, 2010

:2010 >tambah lagi stahun umO kite..

assalamualaikum..

"happY newYear 2010"

kejap je da 2 hari kita lalui dlm thun baru ni..bertambah lagi stahun umo kite..yey, da beso~
dlm masa 48jam ni..mcm2 jadik..lame da tak hapdate blog ni..naseb baik blom berkulat blog aku ni..byk benda nak kongsi dgn kwn2..tp masa blm mengizinkan untuk menulis..agak busy dgn urusan sekolah..urusan melarikan diri dr umah..juga urusan peribadi..ops..tidak2 (jgn percaya..)..
berbalik pada urusan sekolah..erm...baru aku tau ape sebenonye tugas pelaksana dasar ni..sape kate jdik pelaksana dasar kementerian senang? susah jugak upenye..bukan stkt masuk kelas n main kapur je..upenye agak baaannnyaak urusan sampingan..huhuh..
bagi org baru mcm aku..aku kene amik masa sikit untuk blaja sume tu..amanah tu..hihi..xpe2 insyaallah sume ok..wish me luck..n pray 4me k..

di kesempatan ni, aku nak wat pembentangan bajet 2011..haha..
just mau wat ucapan tahun baru 2010...


(1) tahniah wat ciknana dr perak, cikwahida dr joho, cikEza dr atwr2, ciksue n enJohn dr kluang.. di atas pertunangan kalian..byknye kad jemputan untuk tahun depan..yea..da bole bg adiah kat kome sume..dont worry!

(2) tahniah wat cikjul di atas perpindahan anda dr mekah ke kota madinah..eh,tidak2..
dr perak ke shah alam..blaja rajin2..wish u luck~


(3) tenkiu so much untuk cekgu2 SMK linggiu di atas segala tunjuk ajar, bimbingan kalian.. sy budak baru blaja..kalau salah tlg tunjukkan.. (^,~)

(4) gudluck untuk cikreen. smoge lulus ujian lesen kete..bulan3 jgn lupe..jnji ok!

(5) slamat pengantin baru wat ex-SMAT (as n suami), (fizah n suami) n kwn platun charlie4 (azizi n istri)..smOge kalian sentiasa bahgia n kekal hingga hujung nyawa..

(6) tahniah wat enAzham (beby beca)..di atas pelantikan anda sbgai guru disiplin sek..tkutnye kat die..euww~


slamat berusaha menunaikan azam masing2..chaiYok2~
ok..jumpe lagi pd entry yg seterusnya ..tada~

3 comments:

zulhilmi said...

penat riding..

acik | uyul said...

sila credit nama aku untuk jasa yang disumbangkan ke atas ilmu kesenioran 2bulan sebagai guru okei~ meminjamkan laporan orientasi gsst hahaha

cikwana said...

acik|uyul...nnti ade masa aku wat entry khusus untuk ko ye..hihih